Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Fortrydelsesret i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven

Vedligehold af dine smykker

Du bør altid tage dine smykker af, når du vasker hænder, går i bad, er i svømmehallen, dyrker motion, laver fysisk arbejde, er på stranden, og hver aften inden du går i seng.

Undgå parfume, cremer og solcreme, hårlak, eller lignende på dine smykker, og opbevar smykkerne adskilt i smykkeskrin eller eventuelt i små vaskeskindsposer, så smykkerne ikke ridser hinanden.

Vær dog opmærksom på at nogle smykkeskrin indeholder store mængder syre i lak, lim, skumgummiindlæg, som i værste tilfælde kan være med til at forværre standarden af dine smykker. De vil i nogle tilfælde oxydere meget hurtigt og blive sorte.

Forsøg ikke selv at justere eller rette på str. el.lign. ved smykket, da det kan ødelægge smykket. Gå til en professionel for at få dette udført.

Når det ovennævnte overholdes, vil returnerings processen være nemmere.

Returnering af smykker

Vi giver ikke pengene tilbage på købte varer, men udsteder tilgodebevis.

Varen skal tilbageleveres i ubrugt og uskadt stand og i original emballage. Du skal vedlægge kopi af din købsfaktura. Aflever varen hos Charlotte Isager eller til Post Danmark /anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Pakken skal være aeldresseret til:

Charlotte Isager

Gravene 8

8800 Viborg

Danmark

Mærk pakken med tydelig afsendernavn og -adresse. Vedlæg en besked, hvor der begrundes for returneringen.

Charlotte Isager dækker ikke forsendelsesomkostningerne.

Vi anbefaler, at en returnering sker via Post Danmark, og at pakken sendes som pakkepost, så den kan spores i Post Danmarks system. Således er der en garanti for forsendelsen er modtaget hos Charlotte Isager.

Betaling:

Betaling sker med det fulde beløb ved bestilling, med mindre andet er aftalt.

Der kan betales med dankort, bankoverførsel eller kontant

Levering:

Er den ønskede vare på lager, er leveringstiden ca. 3 hverdage. Er der tale om en ny produktion er leveringstiden ca. 7 hverdage, med mindre andet er aftalt.

Kundeservice:

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte mig på +45 86 62 07 16

Med venlig hilsen

Charlotte Isager